Samuel Blaser Quartet

Torsdag 1 November kl 21.00
Grand Öl & Mat, Monbijougatan 17
Fri entré

Nyinsatt konsert med SAMUEL BLASER QUARTET på Grand!

Marc Ducret behöver väl ingen närmare presentation för Malmöpubliken efter åtskilliga besök med bland annat Tim Berne. Nu gör han en avstickare till oss med ett projekt som hyllats av åtskilliga kritiker både på N.Y.C-scenen och på kontinenten.

Samuel Blaser Quartet har existerat i den här formen i tre år. Samuel Blaser är född och uppväxt i Schweiz, men har tillbringat större delen av det senaste decenniet i New York där han haft ledningen för grupper med eminenta musiker som Paul Motian och Gerry Hemingway. Med i bandet hittar vi förutom Marc Ducret även basisten Bänz Oester och på trummor hör vi amerikanen Jeff Davis (som vi finner i kretsarna kring Tony Malaby, Chris Speed och Brad Shepik).

Gå gärna in och lyssna och läs mer på Samuel Blasers hemsida »