Television Pickup

Torsdag 8 november kl 19.30
Victoriateatern  – Picknickkonsert, ta med mat & dryck – läs mer »
Köp biljetter över disk på Folk & Rock eller på Tickster »

Denna svensk-dansk-norska grupp ledd av kompositören/klaviaturisten Katrine Amsler firar åttaårsjubileum 2012 och Jazz i Malmö ställer sig längst fram i hyllningskören. Med toppmusiker som Jazz i Sverige-pristagaren (med mycket mera) Samuel Hällkvist med flera i laguppställningen inser alla och envar att det här kommer att bli en högst minnesvärd afton.

Musiken kan beskrivas som jazz noir kännetecknad av enkla, men fascinerande spionmelodier och musik från filmer du inte har sett ännu. Anrättningen serveras i ett kantstött glas med sugrör av kristall.

Katrine Amsler – klaviatur
Samuel Hällkvist – gitarr
Johannes Burström – bas, laptop
Knut Finsrud – trummor
Qarin Wikström – sång
Nils Gröndahl – violin, sång och såg