Midaircondo med Julie Slick & Michala Østergaard-Nielsen

Fredag 22 November insläpp 19.00, på scen 19.30
Victoriateatern – Picknickkonsert, ta med mat & dryck – läs mer »
Köp biljetter över disk på Kulturcentralen eller på Tickster »
Pris: 180:-/ studentpris på 100 kr/ Jazz i Malmös medlemmar går GRATIS!

En dynamisk och djupt kreativ duo som blandar electronica med jazz och melankolisk pop. Midaircondo hyllas globalt för sin improvisation och spännande mix av akustiska instrument, sång, elektronik och videokonst. Slutprodukten är lika mycket avantgarde ljudkonst som glödhet popmusik.

Midaircondo har uppträtt över hela världen under de senaste tio åren och även gett ut tre kritikerrosade album med ett fjärde på väg under hösten. 2006 blev Midaircondo tilldelade Manifest prize for independent music och 2010 blev de utnämnda till årets kompositörer av SKAP/Manifest för sitt arbete med skivan Curtain Call. Midaircondo har verkligen gjort avtryck inom indiemusiken och 2006 uppmärksammade även SVT duon genom en dokumentärfilm.

Midaircondo samarbetar regelbundet med välkända danska trumslagaren och kompositören Michala Østergaard-Nielsen. Den 22 november kommer både Michala och bassistvirtuosen Julie Slick att ansluta på Victorias scen och vi ser verkligen fram emot en unik kväll.

Midaircondo är:
Lisa Nordström – sång, basflöjt, elektronik, visuals
Lisen Rylander Löve – sång, saxofon, elektronik

www.midaircondo.com »

Konserten är ca två timmar inklusive 20 min paus.

Konserten är ett samarbete med Victoriateatern »