MOZ Trio

Måndag 4 november kl 19.30
Victoriateatern – Picknickkonsert, ta med mat & dryck – läs mer »
Köp biljetter över disk på Kulturcentralen eller på Tickster »
Gratis inträde för medlemmar!

Vid sidan av arbetet med Martina Almgren Quartet och Oh Yeah Orchestra utgör trumslagaren Martina Almgren och elbasisten Owe Almgren sedan en tid tillbaka också delar av MOZ Trio tillsammans med den brittisk-bengaliska pianisten Zoe Rahman.

Zoe är ett stort namn på den brittiska moderna jazzscenen och hyllas för sitt personliga, expressiva pianospel med bl.a. Courtney Pine, i sin egen trio och med sin bror Idris Rahman. Hon blev belönad med en MOBO Award för bästa jazzgrupp 2012.

”Med en känsla för både melodisk och rytmisk variation är det en resa som bygger på nya utsiktspunkter hela tiden.” -LIRA

Martina Almgren – trummor
Owe Almgren – bas
Zoe Rahman – piano

Spotify länk »
YouTube klipp »
www.martinaalmgren.com »

 

moz-ny-banner