Laurin/Bergcrantz Project featuring Victor Lewis

Onsdag 22 oktober kl 19.00
Palladium »
Köp biljetter på Kulturcentralen eller på Tickster »

Den här högintressanta konstellationen föddes då SR beställde ett nytt verk av Anna-Lena Laurin och gav henne fria händer att sätta samman en grupp för att spela musiken. Det är en mycket spännande blandning musiker vi kommer få höra på scenen, allt från de unga sångerskorna Iris och Rebecka Bergcrantz via världstrumpetaren Anders Bergcrantz till legendariske trumslagaren Victor Lewis och naturligtvis med Anna-Lena Laurin vid flygeln. Repertoaren spänner över nytt och gammalt, kompositioner från Laurin och Bergcrantz samt även något bidrag från Lewis penna.

Anna-Lena Laurin – piano & klaviatur
Rebecca Bergcrantz – sång & sound
Iris Bergcrantz – sång
Anders Bergcrantz – trumpet
Stefan Bellnäs – bas
Victor Lewis – trummor

www.annalenalaurin.se »
andersbergcrantz.com »