Fredrik Kronkvist Afro Cuban Supreme
feat. Miriam Aïda, Tina Quartey & Eliel Lazo

Söndag 2 november kl 13
Victoriateatern »
Köp biljetter på Kulturcentralen eller på Tickster »

Med den här gruppen levererar Fredrik Kronkvist en eklektisk mix av Afro-Kubanska rytmer och Coltrane-inspirerad jazz i en äventyrlig och färgstark musikalisk mix. Musiken innehåller nya infallsvinklar på Latin-Jazz och ger oss en explosiv rytmfest som berör både kropp och själ.

Utöver mångsidige Fredrik Kronkvist hör vi kubanske conga-virtuosen Eliel Lazo, slagverkaren Tina Quartey och själfulla sångerskan Miriam Aïda. Låtarna sträcker sig från jazzklassiker i nya rytmiska arrangemang till originallåtar som spelas i en tidlös stil för alla att stampa foten till.

Fredrik Kronkvist – altsaxofon
Miriam Aïda – sång
Tina Quartey – percussion
Eliel Lazo – congas
William Larsson – piano
Johnny Åman – bas
Rasmus Blixt – trummor

www.youtube.com »
youtu.be »
www.fredrikkronkvist.com »