Don-Qui Five & Lindha Kallerdahl

Tisdag 3 mars kl 19.30
Inkonst Klubbscenen »
Köp biljetter på Kulturcentralen eller på Tickster »

Fri entré för medlemmar i Jazz i Malmö!

Med en blandning av rå energi, kompakt tydlighet och improvisatorisk frihet rider Don-Qui Five på en egen väg av kreativ musik. Gruppen vill ge oss obegränsad kärlek och febrig galenhet och de drivkrafterna märks när man lyssnar på gruppens hyperaktiva debutplatta.

Den här kvällen blir en speciell kväll eftersom Don-Qui Five möter expressiva vokalkonstnären Lindha Kallerdahl. Tillsammans kommer de att tumla runt mellan varandras kompositioner och förenas i en explosiv musikalisk första kyss!

Lindha Kallerdahl – röst, elbas & komposition
Adrian Åsling – altsax
Erik Jardemark – tenorsax
Henrik Büller – barytonsax
Jonas Nilsson – bas & komposition
Axel Larsson – trummor

www.lindhakallerdahl.com