SaliBambra – ”Sånt som händer när man lever”

Lördag 11 april kl 19.30
Victoriateatern »
Köp biljetter på Kulturcentralen eller på Tickster »

Denna kväll vill du garanterat sitta på en av stolarna i salongen. För första gången sedan debutplattan Salvation 2013 uppför SaliBambra en hel svit nyskriven musik. Vi kommer extra nära genom texter på svenska och får tillsammans med musikerna färdas genom de mest fundamentala känslor och upplevelser som ryms inom det övergripande temat ”Sånt som händer när man lever”.

Samtliga sju medlemmar står som kompositörer där var och en har utgått från en förutbestäm del ur livscykeln. Genom självklara melodier, talade harmonik och en nervbitande dynamisk eufori binds det till synes mest triviala och komplexa samman och skapar på ett självklart sätt sånt som händer när man lever.
Missa inte det här!

”Malmögruppen SaliBambra skapar mångfasetterad musik, men deras unika sound genomsyrar samtidigt hela debutplattan Salvation”. ”Roligt att få höra nya tongångar och det ska bli spännande att följa denna ensembles utveckling i framtiden.”
Sunniva Brynnel, Orkesterjournalen 2013 #5

Mirjam Ekespong – vokal
Jenny Nilsson – vokal
Rasmus Nyvall – sax
Nana Pi Aabo Larsen – sax
John Venkiah – piano
Cristoffer Csanady Lindblom – bas
Jimmie Emmoth – trummor

www.SaliBambra.com
www.facebook.com/SaliBambra
www.soundcloud.com/SaliBambra