Konserten med Cecilia Persson har tyvärr blivit inställd. Köpta biljetter återbetalas på inköpsstället.

MED FLYGELN I CENTRUM- Cecilia Persson Solo

Cecilia Persson är en improvisatör med ett personligt uttryck men också en färgstark kompositör.Hon verkar i det lilla och stora formatet med ett tonspråk som formuleras såväl vid pianot som i stora ensembler.

Hon skriver mångbottnad musik med både repetitiva figurer och mjuka melodier. Som pianist är hon i ständig utveckling och med sin drivna teknik söker hon alltid nya musikaliska vägar.

Cecilia Persson tilldelades 2012 och 2014 P2 Jazzkatten som årets kompositör. Hon leder och skriver musik för de egna grupperna Cecilia Persson Kvartett, Cecilia Persson Quintett och Cecilia Persson Nonett. Hon är också känd som pianist i gruppen Paavo och i Lina Nybergs grupp. Ikväll får vi höra henne solo.

Flygeln i centrum och publiken runt om. Vi möblerar om för att komma närmare musikern och njuta av bländande pianospel. 

Ett samarbete mellan Jazz i Malmö och Musik i Syd