Lördag 9 april på Victoriateatern, Malmö. Dörrar 19.00. På scen 19.30.

Inför denna konsert gäller pris i salongen 250 kr, på balkongen 230 kr. För Jazz i Malmös medlemmar i salong 230 kr och på balkongen 210 kr. Priset inkluderar garderobsavgift. 

Förköpsbiljetter endast via Kulturcentralen. Samt biljetter i dörren konsertkvällen. Biljetter

På Victoriateatern är det alltid picknick som gäller, så packa korgen!

Oddjob har under snart två decennier hyllats av publik och kritiker för album och konserter både på hemmaplan och ute i världen. Aldrig rädda för att ta nya grepp om jazzen. Oddjob bjuder på kokande sväng, deras musik står ständigt i förnyelse, och deras musik är alltid

Goran Kajfes – trumpet, effekter, Congas
Per Ruskträsk Johansson – saxofoner, basklarinett, slagverk Peter Forss – elbas, kontrabas, synthbas
Daniel Karlsson – Piano, orgel och synth
Janne Robertsson – trummor, slagverk

Support; Charlotta Andersson

Charlotta Andersson är Musiker/Gitarrist/Kompositör/Lärare/Bandledare och kommer från de Småländska skogarna. Hon har studerat vid jazzlinjen på Liljeholmens Fhsk och Fridhems Fhsk och studerar nu på jazzmusikerutbildningen på Malmö Musikhögskola.

Charlotta har blivit tilldelad det ärofyllda Albin Hagströms gitarrstipendiet två gånger! Och hon fick äran att sommaren 2013 representera Sverige och Fridhems Fhsk på IASJ mötet (International Schools of Jazz). Där hade hon lärare/musiker som Dave Liebman, Nick Smart (Royal Academy of Music i London), Jeff  ”Siege” Siegel (New School, NY), Bertram Lehmann (Berklee College of Music). År 2014 tilldelades hon Byggnads Kulturstipendium av Robert Wells!

År 2015 uppmärksammades Charlotta och hennes band Charlottas Burnin’ Trio med många fina ord i tidningar som Orkesterjournalen i reportage, recensioner och intervjuer.

”Anderssons fingrar formligen dansar fram och de jazzinfluerade melodierna formas med en timing som berör. De snabba tonskaskaderna bryts mot de tunga rytmiska ackordsspel. Hon gillar att skapa musik med kontraster, det är en medveten strävan för att finna spänning i musiken…” Citat från Orkesterjournalens Recension/Reportage, 6/10 2015: