Tisdag 29 november på Malmö Live i Kuben, Dag Hammarskjölds torg 4

Dörrar 18.30. På scen 19.00.

150 kr, 100 kr för Jazz i Malmös medlemmar. 

Biljetter: i entrén konsertkvällen och via förköp, via Kulturcentralen Biljetter

Föreningen Jazz i Malmö har beslutat att utdela hedersutmärkelsen JAZZ I MALMÖS GULDNÅL 2016 till pianisten, bandledare och kompositören Maggi Olin. Motiveringen tillkännages i samband med konserten 29 november.

” Jag tycker det är så spännande att jag får guldnålen. Jag vill alltid blicka framåt då det gäller musik. Jag har satt ihop ett band som är nytt som kommer spela musik som representerar mitt konstnärskap nu. De musiker jag valt har inte nödvändigtvis spelat tillsammans förut men jag har själv spelat med alla. Deras personligheter och deras musikerskap inspirerar mig till att skriva ny musik för denna konsert / Maggi Olin.

Maggi Olin – Rhodes och piano

Peter Nilsson – trummor

David Carlsson – elbas

Torben Waldorff – gitarr

Magnus Broo – trumpet

Fredrik Linborg – träblås

 

”Foto: Tommy Jonzon