”Hurrakel – the show” på Victoriateatern. Releasekonsert och performance!

Södra Förstadsgatan 28. Dörrar 19.00, på scen 19.30. Picknick-konsert.

Biljetter i entrén konsertkvällen eller förköp via Kulturcentralen.  – Mer info, biljettpris och biljetter släpps inom kort. 

Anna Lund Belönades 2016 med P2 Jazzkatten som årets nykomling. Nu släpper trumslagaren debutalbum med sitt band Hurrakel.

Bandledaren och kompositören Anna Lund har sedan några år tillbaka varit med och format den nya jazzen, både i Sverige och internationellt med band som Anna Högberg Attack och Marilyn Mazur’s Shamania. Med sig nu har hon Nils Berg – saxofon( The Stoner och Nils Berg Cinemascope), John Holmström (Dark Horse) – piano, Vilhelm Bromander (Mu- sic is the weapon) – bas.

När Anna Lund själv får välja, blir det låtar som inspirerats av dagdrömmar, dansbandsmusik, vuxna människor som får nya kompisar, ensamma och mobbade månar i rymden, och så den där känslan som kallas magkänsla.

Releasekonserten är paketerad i det uppfriskande performanceformatet ”Hurrakel – the Show!”. I föreställningen kommer bandet att samarbeta med två scenkonstnärer, Vera Westberg och Nils Forsén. Anna Lund är regissör, manusförfattare och kompositör. Samt spelar den drottninglika, grandiosa, maffiga, mustiga och storslagna trumspelande karaktären Alfa-Ankan. Återuppståndelse och död, nyskriven jazzmusik, den sista måltiden. En form av jazzkonsert du garanterat varken hört eller sett förut.

16473028_1081695605274608_2818047229383849322_n