Kasper Agnas Cirkus på Victoriateatern, måndag 6 november, Södra Förstadsgatan 28. Dörrar 19.00, på scen 19.30. Picknick-konsert.

Entré: 170 kr inkl.garderobsavgift, Medlem Jazz i Malmö: 120 kr inkl.garderobsavgift. Biljetter i entrén konsertkvällen eller förköp via Kulturcentralen. Biljett

Kasper Agnas har varit verksam som en av de hetare namnen på den Stockholmska jazzscenen de senaste tre åren. I år vann han den prestigefyllda tävlingen ”Montreux Jazz Electric Guitar Competition” i Schweiz och hyllades av jurymedlemmen Wolfgang Muthspiel som en av de nästkommande gitarrstjärnorna.

Han har samarbetat med musiker som: Torbjörn Zetterberg, Joakim Milder, Julia Strzalek, Nils Landgren mfl. och inte minst med det kritikerrosade brödrabandet Agnas Bros har Kasper spridit sin musik runt om i Europa. Med den egensinniga instrumentsättningen tre altsaxofoner, gitarr, bas och trummor skapar Kasper här med gruppen ”Kasper Agnas Cirkus” en ljudbild som inte är självklar att genrebetäckna men är desto mer självklar som musikalisk helhet. Framför allt är det fråga om ett inspirerat ensemblespel med musikalisk frihet. Musiken är glad, arg och väldigt humoristisk.”

Julia Strzalek – Altsaxofon

Signe Emmeluth – Altsaxofon

Kasper Agnas – Gitarr

Mauritz Agnas – Bas

Karl-Henrik Ousbäck trummor & Altsaxofon

circus nyast