► Victoriateatern. Picknickkonsert

► Tisdag 30 oktober, insläpp kl 19, på scen kl 19.30

► Pris: 170:-, medl. Jazz i Malmö: 120:-, Student: 90:-. I priset ingår garderobsavgift. Gratis för studenter som är medlemmar i Jazz i Malmö. Bli medlem i entrén konsertkvällen eller sätt in pengar via vårt PG 43 00 32-3 Skriv ditt namn och adress så skickar vi hem det till dig. 

► Biljetter säljs i entrén konsertkvällen eller förköp via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-103020 Biljetter

“En sorts musikparlör för en ny kontinent av ljud med kammarmusikaliska kompositioner och improvisationsjazz.
En ny stjärnkvartett från Göteborg, Stockholm och Porto. Samtliga fyra bidrar fullt ut med sina unika röster och nya kompositioner. En sorts jämlik lekstuga där alla tar ansvar men ingen håller i pekpinnen.

Josef Kallerdahl – kontrabas
Susana Santos Silva – trumpet
Nils Berg – basklarinett, flöjt
Lisen Rylander Löve – tenorsax

Det blir både premiär och releasekonsert för oss i Malmö, då gruppen släpper sin debut skiva Animals, Wild and Tame veckan innan. På skiva har de givit sig på att omsätta rubrikerna i Invandrarnas lärobok i engelska till varsamma kammarmusikaliska kompositioner och improvisationer. Smålänningarna i Mobergs roman fördriver tiden på sin till synes ändlösa resa mot sitt nya hemland med att beta av kapitel med så poetiska namn som t ex Tiden, Djur wilda och tama, Menniskan och Själsfömögenheterna. En lek med tanken på musiken som språk och behovet av en parlör för en ny kontinent av ljud.

Tillgänglighet i lokalen
För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoriateatern.se
Övriga frågor om tillgänglighet kontakta Edin Bahtijaragic: edin@victoria.se