► Inkonst, Bergsgatan 29
► Onsdag 4 mars insläpp kl 19.00, på scen kl 19.30
► Pris:150:-, medl. Jazz i Malmö: 100:-, Student: 70:-. Har du Inkonst-kortet så gäller det som medlemskort och du går för medlemspris på JiMs konserter på Inkonst
► Biljetter säljs i entrén konsertkvällen eller förköp via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-103020 Biljetter
DEN STORA FRÅGAN
Torbjörn Zetterberg, grammisnominerad kontrabasist, kompositör och bandledare är en svensk Mingus. En av landets mest personliga jazzmusiker som med känsla harmonisera sina uppfinningsrika melodier och får denna sextett att låta som en hel orkester. Han trotsar mönster och konventioner och har en vidöppen attityd till musik. Nu kommer DEN STORA FRÅGANS fjärde album ”Are You Happy?
Följande eminenta och fantastiska musiker ingår i Torbjörn Zetterbergs Den Stora Frågan: Susana Santos Silva – trumpet & flygelhorn, Mats Äleklint – trombon, Jonas Kullhammar – saxofon, klarinett & flöjt, Jon Fält – trummor, Per ”Texas” Johansson ersätter Alberto Pinton – saxofon, klarinett & flöjt på denna konsert.
Zetterberg har hunnit med en ansenlig produktioner på jazzscenerna och i skivstudion, både i eget namn och i en mängd samarbeten så som med Jonas Kullhammar och Mat Maneri mf.l Räkna med en stimulerande nyupplevelse!
Foto: Knotan