Thymeshift är ett tänkande, dynamiskt och innovativt kollektiv som rör sig i diverse gränsländer mellan rock/jazz/elektroniskt/akustiskt/improviserat.
► Inkonst, Bergsgatan 29
► Torsdag 11 november. Dörrar 19.00, på scen 19.30.
Biljetter
Line up:
Johan Björklund – trummor, Thomas Gunillasson – gitarr, Thomas Backman-saxofon & John Lönnmyr – keyboards.
Sedan starten 2010 har de svenska musikerna Johan Björklund, Thomas Gunillasson och Thomas Backman mejslat fram ett alldeles eget uttryck. På egen hand men även t.ex tillsammans med isländske gitarristen Hilmar Jensson och danska ljudkonstnären Katrine Amsler har gruppen format en kraftfull, lyhörd enhet som kan ta vägen var som helst. Med Jensson släpptes 2015 ”Beyond Horizons” och med Amsler ”Dark Lights” 2021.
Nu kommer nästa formation och med ett delvis nytt uttryck. I keyboardisten John Lönnmyr har gruppen tagit ett stort kliv in en elektroanalog beatbeaserad framtid som också har massor av kreativa blickar i jazz/rock/whatevermusikens historia.
Kom hungrig och nyfiken, detta är musik utan spärrar eller skygglappar. Under 2022 kommer nästa platta men de bjuder redan nu på en rejäl försmak IRL!

Inkonst är rullstolsanpassat. För mer information om tillgänglighet på Inkonst, läs mer på deras hemsida under scener/teknik inkonst.com
Tel +46 (0) 40-30 65 97. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang. Mer info kommer.