Torsdag 18 nov 2021
Malmö | Palladium Malmö | Dörrar 18.00, på scen 19.00

När Ellen Andersson släppte sitt andra album i höstas gick kritikerna i spinn, och Johan Norberg skrev ”Jag häpnar, och hisnar. En av de bästa svenska jazzskivor jag hört” i Tidningen Vi, och Jan Gradvall konstaterade i DI att ”Så länge det finns artister som Ellen Andersson kommer svensk jazz att klara även nästa generationsväxling”. Grammisjuryn var precis lika imponerad och nominerade albumet i kategorin Årets Jazz.

Sedan succédebuten 2016 med ”I’ll Be Seeing You” har Ellen Andersson snabbt etablerat sig som ett av de största namnen på den svenska jazzscenen. Med utmärkelser som ”Årets nykomling” av Sveriges Radio P2 och ”Gyllene Skivan” för årets bästa jazzalbum i ryggen har hon hyllats av både kritiker och publik för sitt sätt att göra jazzen till sin egen. Nu kommer hon till Palladium för en kväll fylld med det personliga, intima och storslagna, tillsammans med Joel LyssaridesAnton ForsbergNiklas Fernqvist och Johan Löfcrantz Ramsay

Red 28 Entertainment I samarbete med Jazz I Malmö

Till denna konsert säljs högst 170 biljetter. För att kunna säkerställa avstånd mellan sällskap, säljs platser om två och två eller en och en. Om restriktionerna lättas upp ytterligare innan konserttillfället, kommer vi att anpassa biljettantalet efter detta.